Μηχανή συσκευασίας θήκης για σάλτσα υγρής πάστας

Αυτόματη περιστροφική μηχανή συσκευασίας με αντλία υγρού ή σάλτσας, Κατάλληλη για συσκευασία για διάφορα είδη υγρών προϊόντων πλήρωσης, όπως oli, σαμπουάν, μέλι, νερό, κέτσαπ, σάλτσα, χυμός, γάλα, σάλτσα σόγιας, σάλτσα ντομάτας κ.λπ. Σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη , το μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιήσει τύπους τσάντας, τσάντα με φερμουάρ, τσάντα, σφραγίδα τριών πλευρών, τετράπλευρη σφραγίδα κ.λπ.

ΛεπτομέριεςΠαράμετροςβίντεοΕφαρμογή
Μηχανή συσκευασίας θήκης για σάλτσα υγρής πάστας

  • Εύκολο στη λειτουργία, υιοθετήστε προηγμένο PLC, συνδυάζεται με οθόνη αφής και ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου, η διεπαφή ανθρώπου-μηχανής είναι φιλική.
  • Η μετατροπή συχνότητας προσαρμόζει την ταχύτητα: αυτό το μηχάνημα χρησιμοποιεί εξοπλισμό μετατροπής συχνότητας, μπορεί να ρυθμιστεί εντός του εύρους σύμφωνα με τις ανάγκες της πραγματικότητας στην παραγωγή.
  • Αυτόματος έλεγχος: χωρίς σφάλμα ανοιχτής θήκης ή θήκης, χωρίς γέμισμα, χωρίς σφράγιση. η σακούλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά, αποφύγετε τη σπατάλη υλικών συσκευασίας και πρώτων υλών.
  • Συσκευή ασφαλείας: Στάση μηχανής σε μη φυσιολογική πίεση αέρα, συναγερμός αποσύνδεσης θερμαντήρα.
  • Στυλ οριζόντιου μεταφορέα στην τσάντα δώρου: μπορεί να βάλει περισσότερες τσάντες στην αποθήκευση της τσάντας και να έχει χαμηλή απαίτηση για την ποιότητα των σακουλών.
  • Το πλάτος των σάκων μπορούσε να ρυθμιστεί με ηλεκτρικό κινητήρα. Πιέστε το κουμπί ελέγχου για να προσαρμόσετε το πλάτος όλων των κλιπ, να λειτουργήσετε εύκολα και τις πρώτες ύλες.
  • Η απώλεια υλικών συσκευασίας είναι χαμηλή, τι χρησιμοποιείται αυτό το μηχάνημα η προσχηματισμένη σακούλα, το σχέδιο σακούλας είναι τέλειο και έχει υψηλή ποιότητα του τμήματος στεγανοποίησης, αυτό βελτίωσε τις προδιαγραφές του προϊόντος

Λεπτομέρειες μηχανής συσκευασίας Doypack Rotary Powder
Εφαρμογή Rotary Powder Doypack Packaging Machine

Εφαρμογή μηχανής συσκευασίας θήκης για σάλτσα υγρής πάστας

ΤύποςVK-8-200BVK-8-250B
Ταχύτητα συσκευασίας20-55 σακούλες/λεπτό εξαρτώνται από το προϊόν10-45 σακούλες/λεπτό εξαρτώνται από το προϊόν
Μέγεθος τσάντας(Μ)150-320mm (Π)100-200mm(Μ)150-320mm (Π)100-200mm
Τύπος τσάνταςΤσάντα stand up, σακούλα σφράγισης τριών πλευρών και άλλες σύνθετες σακούλες
Πάχος φιλμ0,04-0,09 χλστ
Κατανάλωση αέρα0,8Mps 0,5m³/λεπτό
Τάση380V, 50Hz
Μέγεθος μηχανής (L×W×H)1700×1300×1400 χιλιοστά1900×1450×1500 χιλιοστά
Εφαρμογή μηχανής συσκευασίας θήκης για σάλτσα υγρής πάστας
Εφαρμογή μηχανής συσκευασίας θήκης για σάλτσα υγρής πάστας