Μηχανή συσκευασίας μικρού φακελίσκου υγρής πάστας

Μια μηχανή συσκευασίας φακελλίσκων είναι μια υπέροχη μικρή μηχανή συσκευασίας φακελίσκων. Χρησιμοποιείται ευρέως για σάλτσα, καφέ, δημητριακά, σαμπουάν, κέτσαπ ντομάτας, χυμό, μαρμελάδα, φοινικέλαιο, νερό καθώς και άλλα ποτά. Γρήγορη πλήρωση και σφράγιση, η Synda μπορεί να προσαρμόσει την καλύτερη μηχανή συσκευασίας φακελλίσκων για εσάς.

Οι μηχανές συσκευασίας φακελλίσκων VKPAK είναι δημοφιλείς για τη συσκευασία διαφόρων μορφών φακελλίσκων, όπως σφραγίδα 3 πλευρών, σφραγίδα 4 πλευρών, φακελάκι με ραβδί και φακελάκι εξωγήινων. Είμαστε εξαιρετικοί στις μηχανές πλήρωσης φακελλίσκων που δεν περιορίζονται σε μηχανές συσκευασίας υγρών σακουλών, μηχανές πλήρωσης φακελλίσκων κόκκων, μηχανές συσκευασίας φακελλίσκων σε σκόνη κ.λπ.

Οι πολυλειτουργικές και πλήρως αυτόματες μηχανές συσκευασίας φακελίσκων VKPAK μπορούν να πραγματοποιήσουν αυτόματη κατασκευή φακελίσκων, μέτρηση, πλήρωση και σφράγιση, εκτύπωση ημερομηνίας, κοπή και μέτρηση. Διατίθενται επίσης πακέτα με εύκολη εγκοπή και αλυσίδα.

Με τύπους μηχανών συσκευασίας σακουλών που έχουν διάφορα σχέδια συσκευασίας και σφράγισης, η αυτόματη μηχανή συσκευασίας φακελίσκων VKPAK είναι η πιο ισχυρή μηχανή πλήρωσης και σφράγισης φακελίσκων για εσάς.

ΛεπτομέριεςΠαράμετροςβίντεοΕφαρμογή
  • Αυτό το μηχάνημα διαθέτει ένα σετ συσκευής σφράγισης κάθετου κυλίνδρου με θερμό κύλινδρο, ένα σετ συσκευής σφράγισης οριζόντιας θερμού κυλίνδρου και ένα σετ συσκευής σφράγισης οριζόντιου κρύου κυλίνδρου. Η κυλιόμενη σφράγιση υιοθετείται: Η κάθετη σφράγιση είναι μοτίβο σκακιέρας με προστασία από διαρροές, ενώ η οριζόντια σφράγιση είναι μοτίβο σκακιέρας (ή απλή σφράγιση) με προστασία από διαρροές.
  • Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μαγνητική αντλία για υγρό ελεύθερης ροής, αντλία Hibar για ομοιόμορφο παχύρρευστο προϊόν, αντλία εμβόλου για ανομοιόμορφο παχύρρευστο υγρό και Rotary pump® για ομοιόμορφη ιξώδη συνεχή τροφοδοσία προϊόντος. Υπάρχουν τρεις τύποι λειτουργιών κοπής: απλή κοπή, πριονωτή κοπή και διάτρηση κοπή. Αυτό το μηχάνημα είναι επίσης εξοπλισμένο με εγκοπή σχισίματος για άνετο άνοιγμα της σακούλας.
  • Έλεγχος PLC, οθόνη αφής εμφανίζει την κατάσταση λειτουργίας.
  • Η κάθετη μονάδα σφράγισης που κινείται από κινητήρα μεταβλητής συχνότητας, πραγματοποιεί αδιάκοπη ρύθμιση της ταχύτητας συσκευασίας εντός της ονομαστικής περιοχής.
  • Η οριζόντια μονάδα σφράγισης που κινείται από τον σερβοκινητήρα, πραγματοποιεί αδιάκοπη ρύθμιση του μήκους της τσάντας εντός της ονομαστικής περιοχής. Το μήκος της τσάντας μπορεί να ρυθμιστεί στην οθόνη αφής και η ρύθμιση μήκους είναι εύκολη και βολική.
  • Έξυπνο σύστημα ελέγχου τοποθέτησης φωτοκυττάρων με τη λειτουργία αυτόματης τοποθέτησης του πρώτου σάκου. Εξαλείψτε την επίδραση της διαταραχής του σήματος που προκαλείται από μη φυσιολογικό μοτίβο σημαδιών ματιών και κακή εκτύπωση του φιλμ, για να εξασφαλίσετε σταθερή λειτουργία.
  • Λειτουργία αυτόματης ρύθμισης για μη αποτελεσματική κοπή, λύνει το πρόβλημα των πολλαπλών ρυθμίσεων σταματήματος της μηχανής και της σπατάλης του φιλμ, βελτιώνει την απόδοση εργασίας και εξασφαλίζει καλή εμφάνιση των σακουλών.

Υγρό-Παστός-Σακουλάκι-Συσκευασία-Μηχανή

ΕίδοςΠροσδιορισμός
Μήκος45-180mm
Πλάτος30-95 mm (σφράγιση 3 πλευρών) 35-100 mm (στεγανοποίηση 4 πλευρών)
Χωρητικότητα πλήρωσης0,5-60 ml ml (g)
Ταχύτητα συσκευασίας100-200 τμχ ανά λεπτό
Εξουσία3kw/ AC380V
Διάσταση1400*1000*1850 mm (Μ*Π*Υ)
Βάρος450 κιλά
ΒάροςΣύνθετο φιλμ PET/AL/PE,PET/PE,OPP/CPP κ.λπ
Παράμετροι του ρολού φιλμΕξωτερική Διάμετρος≤400;Εσωτερική Διάμετρος φ75
Τυπική συσκευή πλήρωσηςΜαγνητική αντλία/αντλία Hibar/Εμβολοφόρο αντλία/Περιστροφική αντλία
Τυπική μέθοδος κοπήςΑπλό Κοπή, Πριονοδόντιο Κοπή, Κοπή διάτρησης
Προαιρετική συσκευήΘερμικός εκτυπωτής, εκτυπωτής, αισθητήρας στάθμης, χοάνη διπλής στρώσης, αναδευτήρας, μεταφορέας εξόδου
Αυτό το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί για την αυτόματη συσκευασία υγρού, παχύρρευστου υλικού σάλτσας και πάστας, σφραγίζει υιοθετεί τη μέθοδο σφράγισης τριών ή τεσσάρων πλευρών, σύμφωνα με διαφορετικό υλικό, τα υλικά συσκευασίας υιοθετούν διαφορετική συσκευή μέτρησης για έγχυση σε σακούλες. Οι μέθοδοι αποκοπής μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάθε ένα από επίπεδο μαχαίρι, οδοντωτό μαχαίρι, μαχαίρι σήμανσης σημείου ως απαίτηση. Και εξοπλισμένο με συσκευή κοπής εύκολης ανοίγματος σακουλών.

Αυτή η μηχανική ανακάλυψη της σειράς υιοθετεί σύστημα ελέγχου PLC μετατροπής διπλής συχνότητας με δυνατότητα εντοπισμού υψηλής απόδοσης, μέσω "διαλόγου ανθρώπου-μηχανής", κάνει τις προσαρμογές για την αντικατάσταση των προϊόντων να γίνονται απλές, ακριβείς και σταθερές, η αγγλική διεπαφή καθιστά τις λειτουργίες ρύθμισης απλές, διαισθητικές και αξιόπιστες.
Υγρή-Παστά-Σακουλάκι-Συσκευασία-Μηχανή-6