Σχετικά με εμάς

Η VKPAK είναι μια εταιρεία μηχανημάτων συσκευασίας που ειδικεύεται στην παραγωγή, την κατασκευή, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Οι εταιρείες τηρούν την επιχειρηματική φιλοσοφία «ποιότητα επιβίωσης, φήμης και ανάπτυξης». Η αυτόματη μηχανή συσκευασίας που παράγεται έχει τα χαρακτηριστικά του λογικού σχεδιασμού και της εύκολης λειτουργίας. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως σε τρόφιμα, χημικά, είδη καθημερινής ανάγκης, εξαρτήματα υλικού και άλλες βιομηχανίες συσκευασίας. Η εταιρεία βασίζεται στο πνεύμα της «καλής πίστης». Πρωτοποριακή και καινοτόμος, αφοσιωμένη στην παροχή εξαιρετικών μηχανημάτων και εξοπλισμού συσκευασίας, δημιουργίας αξίας για τους πελάτες και ανάπτυξης μαζί σας.

Βασισμένοι στο δόγμα του "πελατοκεντρικού", έχουμε δημιουργήσει μακροπρόθεσμη φιλική συνεργασία με τους πελάτες μας με σύγχρονη διαχείριση, προϊόντα υψηλής ποιότητας, λογικές τιμές, ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση μετά την πώληση και καλή φήμη για να παρέχουμε ποιότητα για την πλειοψηφία των κατασκευαστών προϊόντα λογικού κόστους.

Η εταιρεία δεσμεύεται να οικοδομήσει μια ομάδα που έχει αλληλεγγύη, επιστημονικό καταμερισμό εργασίας, σιωπηρή συνεργασία, οργανική συμπληρωματικότητα, επικοινωνία, υψηλό ηθικό και πιο αποτελεσματική εργασία. Δημιουργήστε μια εξαιρετική ομάδα με πρωτοβουλία, σκέψη και συνεργασία.

Εργοστασιακή άποψη

Η ομάδα μας